Az OmegaMarine Junior+ egy norvég receptúrán alapuló étrend-kiegészítő, amely kivételesen magas, tengeri eredetű DHA-tartalommal rendelkezik. A DHA a legfontosabb Omega-3 zsírsav, amely hozzájárul a normál agyműködés fenntartásához.

Az OmegaMarine Junior+ emellett D-vitaminnal is dúsított, amely hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, és segít fenntartani az egészséges csontokat és fogazatot.

Mindkét összetevő rendkívül fontos a fiatal szervezet megfelelő fejlődéséhez.

Ezenkívül az OmegaMarine Junior+ a gyermekek körében rendkívül népszerű, gyümölcsízű rágható halkapszula formájában kapható. Ennek köszönhetően néhány nap elteltével a gyerekek maguk is emlékezni fognak a napi Omega-3 adagjukra.

Az OmegaMarine Junior+ bizonyítottan biztonságos összetevőkön alapul.

Természetesen. Az OmegaMarine Junior+ Magyarországon egy hivatalosan bejegyzett étrend-kiegészítő.

Regisztrációs szám: 23044/2019

A Magyarországon kapható Omega-3 termékek között óriási a különbség. Ha fontos Önnek gyermeke egészsége, és nem szeretné, hogy becsapják, két dologra érdemes odafigyelnie.

Először is ellenőrizze, hogy mennyi Omega-3 (különösen DHA) van a megvásárolt étrend-kiegészítőben. Két OmegaMarine Junior+ kapszulában összesen 281 mg DHA található.

Nem ritka, hogy a gyógyszertárakban kapható, azonos kategóriájú étrend-kiegészítőkben a DHA-tartalom 100 mg-nál is alacsonyabb.

Egyes gyártók szándékosan nem adják meg a termékben lévő DHA mennyiségét, és azt a DHA és EPA együttes mennyiségével helyettesítik.

Másodsorban, figyeljen a DHA eredetére. Vannak olyan étrend-kiegészítők, amelyek nem halból származó DHA-t tartalmaznak. Ezek felszívódása sokkal rosszabb.

A DHA ajánlott napi adagja 250 mg.

Nem, csak közvetlenül tőlünk, házhozszállítással vásárolhat Natural Pharmaceuticals étrend-kiegészítőket.

Az ingyenes OmegaMarine Junior+ csomagját gyorsan és egyszerűen megrendelheti. Mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti és elküldi az ezen az oldalon található megrendelőlapot, és az ingyenes havi OmegaMarine Junior+ csomagját hamarosan elküldjük Önnek. Ön csak az 570 Ft-os postaköltséget fizeti, és a csomag legfeljebb 30 napon belül biztonságosan megérkezik a postaládájába. Mi azonban igyekszünk gyorsabbá tenni a szállítást, és a küldemények túlnyomó többsége 10 napon belül eljut a vásárlókhoz.

Azért döntöttünk úgy, hogy egy ingyenes OmegaMarine Junior+ étrend-kiegészítőt ajándékba adunk, mert azt szeretnénk, ha gond nélkül mindenkinek lehetősége lenne kipróbálni.

Reméljük, hogy gyermekei és Ön is annyira elégedettek lesznek vele, hogy úgy döntenek a későbbekben rendelnek egy nagyobb adagot.

Igen, ha most megrendeli az OmegaMarine Junior+-t, az Omega-3 zsírsavakat (DHA és EPA), D-, A- és E-vitaminokat tartalmazó, gyermekek számára kifejlesztett étrend-kiegészítőt, hamarosan megkapja ingyenes havi adagját egyenesen a postaládájába. Ön csak az 570 Ft-os postaköltséget fizeti.

A gyerekek gyakran nem szeretnek vitaminokat és étrend-kiegészítőket szedni, mert nem szeretik az ízüket, vagy egyszerűen elfelejtik őket. Az OmegaMarine Junior+ más - a gyerekek maguk fogják kérni a rágható halkapszuláinkat. Annyira meg vagyunk erről győződve, hogy lehetőséget adunk Önnek, hogy kipróbálhassa felesleges kiadások nélkül.

Egy teljes havi adagot megkaphat ingyen, csak a postaköltséget szükséges kifizetnie. További vásárlási kötelezettsége nem keletkezik.

Egyáltalán nem, ez nem egy előfizetés. Az ingyenes OmegaMarine Junior+ csomag megrendelése nem kötelezi Önt semmire.

Ön megkapja tőlünk ezt az egy OmegaMarine Junior+ küldeményt, és csak az 570 Ft-os postaköltséget fizeti, hacsak nem rendelt más terméket is.

Összetevők 2 db kapszula 
tartalma
NRV%-a*
Tonhal olaj  1000 mg
Ebben:
Omega-3 zsírsav: 363 mg
DHA (dokozahexaénsav)  281 mg
EPA (eikozapentaénsav) 72 mg
E-vitamin 12 mg 100
A-vitamin 120 μg 15
D-vitamin  5 μg 100
* A táplálkozási referenciaérték (NRV) %-a

Összetevők: tonhal olaj, zselatin, glicerol (a kapszulahéj alkotói), módosított burgonyakeményítő, aroma, E-vitamin (oktán DL alfa-tokoferol), A-vitamin (retinil-palmitát), édesítőszer (szteviol-glikozidok), antioxidánsok (tokoferol keverék), D-vitamin (kolekalciferol )

Alkalmazása: a termék célja a napi étrend kiegészítése omega-3 zsírsavakkal és E-, A- és D-vitaminokkal.

Javasolt napi adagolás: 2 db kapszula.

Nettó tömeg: 53 g (60 lágyzselatin rágókapszula, 890 mg)

Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett időpontig.

Gyártási szám: a csomagolás alján található.

Tárolás: Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten, kisgyermekek elől elzárva tárolja. Védje a fénytől.

Gyártási tételszám és minőségmegőrzési idő: a csomagoláson

Norvégiában a Pharmatech A.S. gyártja.

Kizárólagos forgalmazó: Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.

Az OmegaMarine Junior+ Magyarországon egy hivatalosan bejegyzett étrend-kiegészítő.

Nyilvántartási szám: 23044/2019

Az OmegaMarine Junior+ ajánlott napi adagja napi két kapszula.

Az OmegaMarine Junior+ ingyenes csomagja 60 kapszulát tartalmaz. Ez napi 2 kapszulával 30 napos étrend-kiegészítéshez elegendő.

Kérdése, panasza van, vagy csak szeretné véleményét megosztani velünk? Kattintson az alábbi LINK-re.

A promóció feltételei ezen a linked találhatók.
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Több infó
×
Egy havi adag
0 Ft-ért
OmegaMarine Junior+
Egy egész hónapra elegendő
OmegaMarine Junior+ INGYEN az öné lehet!
csupán 570 Ft postaköltség áron.