Valódi ügyfelek, hiteles történetek

Magdalena lányaival, Nisko, Lengyelország

Úgy gondoltuk, hogy ki kell próbálnunk a terméket.

★ ★ ★ ★ ★

„Úgy gondolom, hogy az embereknek étrend-kiegészítőkkel kell fenntartaniuk egészségüket. Természetesen a gyermekek egészsége minden szülő számára elsődleges, ezért a gyermekek szervezetének is szüksége van erre a támogatásra.

A férjemmel minden szabad percünket a csodálatos kislányainkra szenteljük.

Amikor elolvastam más anyák ajánlásait az OmegaMarine Junior +-ról a Natural Pharmaceuticals-tól, úgy döntöttünk, hogy nekünk is ki kell próbálnunk ezeket a kapszulákat. Főleg, hogy sajnos nem eszünk halat olyan gyakran, mint kellene.”

Magdalena lányaival, Nisko, Lengyelország
Éva és kisfia, Kerepes

A döntésem hosszú távon biztosan meg fog térülni.

★ ★ ★ ★ ★

„Olyan időket élünk, amikor fokozottan ki vagyunk téve a stressznek és nagyon sok gyorsételt fogyasztunk. Többek között ezért döntöttem úgy, hogy kiegészítem a család étrendjét a Natural Pharmaceuticals termékeivel. A döntésem hosszútávon biztosan meg fog térülni.”

Évi és kisfia, Kerepes, Magyarország
Katarzyna, Józefosław, Lengyelország

A gyerekek imádják ezeket a kapszulákat! Tökéletes íz, cukor nélkül!

★ ★ ★ ★ ★

„Már régóta keresek omega-3 étrend-kiegészítőt a gyerekeimnek. Jó összetételt szerettem volna, általában elutasítom a cukrot vagy tartósítószert tartalmazó termékeket.

Édesanyámnak köszönhetően fedeztem fel az OmegaMarine Junior+-t, aki egy e-mailt küldött nekem egy havi megrendelésre vonatkozó ajánlattal. Remek összetétel, megfelelő napi adag omega-3 zsírsavakból és D-vitaminból, ami jót tesz az immunitásnak.

Steviával van édesítve, így nincs egészségtelen cukor! Az íze - szenzációs! A gyerekek szeretik a hal alakú kapszulákat és minden nap fogyasztják. Már egész évre van raktárkészletünk.”

Katarzyna, Józefosław, Lengyelország
Arianna, Kistarcsa

A Natural Pharmaceuticals kiváló megoldásnak bizonyult.

★ ★ ★ ★ ★

„Úgy gondolom az, hogy kiegyensúlyozottan táplálkozunk még nem elegendő ahhoz, hogy a szervezetünk megfelelő mennyiségű ásványi anyaghoz, zsírsavakhoz és vitaminokhoz jusson. Sokáig kerestem a megoldást, hogy egy helyről több, számomra kiváló minőségű étrend-kiegészítőhöz jussak, a Natural Pharmaceuticals kiváló megoldásnak bizonyult.”

Arianna, Kistarcsa, Magyarország
Marianna, Veszprém

A Natural Pharmaceuticals termékei a mindennapjaink részévé váltak.

★ ★ ★ ★ ★

„Ma már az egyik lányom is Omega Marine Forte+ fogyasztó. Ami külön nagyon jó, hogy az éves terméket részletekben fizetjük, így nem megterhelő a család számára. Gyakorlatilag az ára beépült már a havi költségvetésünkbe és szinte észre sem vesszük. A Natural Pharmaceuticals termékei a mindennapjaink részévé váltak.”

Marianna, Veszprém, Magyarország
Agnieszka, hármas ikrek anyja, Białystok, Lengyelország

Örülök, hogy rátaláltam az OmegaMarine Junior+-ra

★ ★ ★ ★ ★

„A férjemmel szeretünk halat enni, de a gyerekek nem feltétlenül. Az omega-3 zsírsavak, köztük a DHA legjobb forrása az olajos tengeri hal, például a lazac, a tonhal és a hering. Annak érdekében, hogy a gyermek étrendjében megfelelő mennyiségű DHA legyen, hetente 2-3 alkalommal kell halat ennie. Nálunk ez lehetetlen. Sokféleképpen csempészek halat az ételbe, de úgysem eszik meg mindig az egész vacsorát. Ezért szeretném, ha az általuk szedett étrend-kiegészítők a legjobb minőségűek lennének. Az immunitást növelő természetes gyógymódokon kívül - mint a bodzalé, a málna vagy a méz - OmegaMarine Junior + étrendkiegészítőt adok a gyerekeknek.

Nagyon örülök, hogy olyan étrend-kiegészítőt találtam, amely megfelel a gyerekeknek, de leginkább az én elvárásaimnak. A gyerekek szeretik, maguktól kérik, és szívesen rágcsálják. Igen, úgy eszik, mint a gumicukrot! A rágókapszula íze, illata és főleg hal alakú formája minden gyermeket meggyőz. És elhihetik, a gyerekeimet nehéz meggyőzni, hogy étrend-kiegészítőket szedjenek.”

Agnieszka, hármas ikrek anyja, Białystok, Lengyelország
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Több infó
×
Egy havi adag
0 Ft-ért
OmegaMarine Junior+
Egy egész hónapra elegendő
OmegaMarine Junior+ INGYEN az öné lehet!
csupán 570 Ft postaköltség áron.