Az Omega-3 savak és a D-vitamin pozitív hatásai

A DHA-sav agyunk építőköve

A DHA nélkülözhetetlen az emberi agy megfelelő működéséhez. Sajnos szervezetünk nem képes előállítani, így nekünk kell táplálékkal biztosítanunk a bevitelét.

A DHA legjobb forrása az olajos tengeri halak, mint például a tonhal, a lazac vagy a makréla, amelyet a gyermekeknek és a felnőtteknek egyaránt érdemes hetente 2-3 alkalommal fogyasztani, megfelelő agyi fejlődésükhöz csak így lesz elegendő a napi DHA-adag.

Egy hatékonyan működő agynak:

  • jobb a koncentrációs képessége
  • jobb a tanulási képessége

Az agy 25 éves korig fejlődik.
Agyunk nagy részét Omega-3 zsírsavak (DHA) alkotják. Ezek rendkívül fontosak az agyunk megfelelő működéséhez.

A DHA-sav agyunk építőköve

Elég halat eszik a gyermeke?

Az olajos tengeri halak, mint például a tonhal, a lazac és a makréla, gazdagok jótékony Omega-3 zsírsavakban. Egyikük, a DHA-sav különösen fontos a gyermekek agyának működéséhez.

Ha nehezen tudja biztosítani gyermeke számára a heti 2-3 adag halat, érdemes megfontolni a jó minőségű Omega-3 zsírsavakkal történő étrend-kiegészítést.

Elég halat eszik a gyermeke?

Gyermeke a legjobbat érdemli - OmegaMarine Junior+-t!

Az étrend-kiegészítő nem pótolhatja (helyettesítheti) a változatos étrendet. A kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód nagyon fontos.

Az OmegaMarine Junior+ Magyarországon egy hivatalosan bejegyzett étrend-kiegészítő.
Nyilvántartási szám: 23044/2019

Fontos információk:

DHA-sav hozzájárul a normál agyműködés fenntartásához. A jótékony hatás napi 250 mg DHA napi bevitelével érhető el. Napi 2 kapszula OmegaMarine Junior+ fogyasztása 281 mg DHA-t biztosít.

Az OmegaMarine Junior+ egy E-vitamin forrás. Az Európai Parlament és a Tanács (EU) rendelete szerint az ajánlott napi E-vitamin-bevitel 12 mg. Napi 2 kapszula OmegaMarine Junior+ fogyasztásával az ajánlott E-vitamin bevitel 100%-ban fedezhető.

Az OmegaMarine Junior+ egy A-vitamin forrás. Az Európai Parlament és a Tanács (EU) rendelete szerint az ajánlott napi A-vitamin bevitel 800 μg. Napi 2 kapszula OmegaMarine Junior+ fogyasztásával az ajánlott A-vitamin bevitel 15%-ban fedezhető.

Az OmegaMarine Junior+ egy D-vitamin forrás. Az Európai Parlament és a Tanács (EU)rendelete szerint a D-vitamin ajánlott napi bevitele 5 μg. Napi 2 kapszula OmegaMarine Junior+ fogyasztásával az ajánlott D-vitamin bevitel 100%-ban fedezhető.

Az Európai Parlament és a Tanács 1169/2011/EU rendelete (2011. október 25.).

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Több infó
×
Egy havi adag
0 Ft-ért
OmegaMarine Junior+
Egy egész hónapra elegendő
OmegaMarine Junior+ INGYEN az öné lehet!
csupán 570 Ft postaköltség áron.